Weeeeee!

Metallica i sthlm den 8 mars med baby, Linda och john!

Och Miami och kryssning den 14 februari med syster!


Nu bär det i alla fall iväg mot kalix. Symaskinen är med denna gång!

Puss!


Städa städa varje fredag, och så varje...måndag?

Igår hade vi städdag. Nu när jag äntligen är ledig så kan man spendera lite tid med att rensa gamla kläder och skåp. Fint blev det i af :)

Och gångna veckan, fest på skolan i torsdags. Alla skulle klä ut sig till sina fobier, var rätt kul. Men alla dom som har fixat fester hittils verkar ha lite svårt för att bara låta folk sitta och dricka och snacka: En massa aktiviteter hela tiden, men kul ändå. Jag och Sandra sov hos ottar, han var snäll nog att erbjuda oss tjejer sängen och så sov han på golvet. Värsta gentlemannen!

                               

 
Vet inte vad jag pysslar med på bilden. Psyk ser jag ut i af :P
Clownen är kristoffar i min klass, jag sminkade och han skulle se ut som clownen i Rob Zombie filmerna.
Tycker han vart läskig i alla fall!

I fredags var jag och  Granskär på stan efter skolan. Jag var bakis och risig, trotts det så bestämmde vi oss efter nästan två timmars fika att vi måste köpa lite vin och dyligt till kvällen. Sagt och gjort, jag, Linda och Ewa satt hemma hos henne och surrade bort kvällen, trevligt trevligt  ;)

Och Idag ska jag försöka få med mig nån som vill knalla på stan ett tag med mig. Ska försöka hitta en jacka till pappa. Fars dag snart , och jag har fått äran att få vara inköpare.

Nåja, fixa nu!

Freedom of speech..

Ska fota granström idag. VI har mänskliga rättigheter som tema och tror det kommer bli gode snyggt!
Det går bra just nu i skolan i af, känns som att jag lär mig väldigt mycket, och det är ju som meningen. Men det blir nog ett år till, känns så nu i af. var inne i textilsalen idag, kollade när en tjej från tvåan höll på att montera och sy en kostymjacka..jag vill också...men verkar som om man kan få lära sig mycket om man bara vill!

Gorgeous Georgina from Georgien...

Sitter på skolan nu. Vi har lunch, eller hade det för en timma sen men tog min först nu..Är ingen bara vi ettor på skola just nu, inte ens några lärare, skööönt ;)

Har suttit och jobbat i photoshop och det går förvånansvärt bra! ska på ngt klurigt sätt försöka lägga upp det jag har jobbat med som bakgrund på bloggen...hjälpa kanske?

Nåja, back to work now!

Pusssssssss..

Sova länge...

Har försovit mig idag.. Sitter som bäst och väntar på att bussen ska gå snart..kommer vara grymt försenad idag!

Nåja, Denna helg har varit DEN BÄSTA på väääldigt länge i alla fall! Niemi var upp på fredan, granskär var ju olyckligtvis nere i sthlm just då, så det vart bara Niemi och jag. Började här hos mig, lagade god mat, dela en flaska rött och fixade och surrade så där som bara tjejjer kan! Sen drog vi till carro och slutligen cleo. Bra musik för en gångs skull, så vi röjjde som bara den! Mot slutet sparka vi av oss skorna och skanka loss ;) kul kväll!

Lördan så fyllde sandra år, jag följde med henne på fest i stan. Vi tillverkade lite festlekar och drog sedan mot cleo, igen. Bra musik även denna kväll, och diverse uppdrag genomfördes. Även om jag var lite feg med mitt "slicka en främling på bröstet". Slutade att jag slickade en främling på axeln.

Så kort summerat var helgen svinbra, jobba ju dessutom med camilla båda dagarna, var knappt bakis alls och hadde bara så grymt kul!

Idag var ju dock kansk mindre lyckat. Började kl 10.00, nu är kl 10.26 och min buss har inte gått ännu...Nåja det ordnar sig!

Puss!

RSS 2.0