Katter till salu.

Nä ändrade mig. Dom är gratis, kom och hämta fort som bara den! Alla vill väl ha två gnälliga, skrikande små mongon som bara vill gå ut eller bli påsatt heeeela tiden!!!! Hujj, ska försöka hindra fara och träna idag, har så mkt att städa bara. Men det ska väl gå.

Ska gå och spruta lite vatten på baloo nu, han sjunger falskt!

Uääh!

Hatar att städa. Det tar som aldrig slut! Det är som en kedjereaktion, börjar man med en sak får man göra allt! suck.....

Nåja, har haft en skön dag i övrigt. Gick och mötte baby efter frukost, han hadde varit och jobbat ngr timmar på Anatolia idag. Sen när vi kom hem gick jag ut och promenerade med Baloo, kissen var nööööjd. Efter det la jag mig på gräsmattan under ballkongen med kisarna, baby kom också ut. Shanti sprang runt som ett litet hollo, klättrade i träden och jagade pinnar. Hur söt som helst!!

Efter att ha hivat in kissarna gick jag ner och såg på när baby fiskade, men det var lite blåsigt och typ pissmyror överallt. Hatar kryp! Blev biten en massa så gick hem och lagade middag istället :)

Sen drog jag in till stan, jag och Linda kikade på söta Reneé när hon gick på balen. Hon var jättefin!!!
Tog nån bild med min söndriga kamera, dom blev väl inte jättebra då jag typ inte ser vad jag tar kort på. Men Linda vart ok!

                        Butter Linda.             Söt Reneé, beskärd som tusan!Efter det, fika med Linda på kulturens hus. Satt ute och drack latte , rökte och käkade kladdkaka. Mumma!

Nåja, ska fortsätta städa nu. Ser ut som skit här!

Helgen.

Emma har flyttat till umeå nu,så i fredags festade vi "av" henne. Lite tråkigt att det kommer dröjja så länge till nästa gång vi ses, men kul hadde vi i af!

Satt hemma hos mig och surrade och spelade ölspel, sen ringde vi Linea och for ut på stan. Lyckades hamna på cleo, fast vi inte skulle det! Jajja, det var kul ändå. Fast jag äääääär så less på stället!
Nåja, blev tequilashot, så var lagom mör dan efter ;)

På lördagen ringde sophie och störde mig när jag låg och sov bort min bakis efter jobbet. Hon och Alexandra kom förbi och drog med mig på stan. Först max och sen så körde vi runt och hällsade på folk och for in till stan och kollade på cruisingen. Var en trevlig kväll, glad att jag inte bara sov bort den :)

På söndan kom baby hem, tog igen en massa förlorat mys. VERY nice !!

Idag, slö  dag. Ska nog fara in till stan snart och fylla på mitt busskort. Träna ikväll!
RSS 2.0