Lördagsnöjje.I lördags var då jag och baby var med Alex på skutbanan. Var faktiskt väldigt kul. Det trodde jag inte!
på kvällen blev det tacos och några bira med han och hans bror också. Trevligt trevligt!


Och i torsdag blev vi klar med alla jävla grisar. 4.15 på morgonen! då hade jag jobbat från 8.30 - 4.15.. snacka om trött!
Men dom blev bra, sportgrisarna var nästan roligast, nu ska vi bara sälja skiten!

                      

Baby fick en pokergris :)Och i söndags var vi och fikade hos linda, födelsedagsbarnet. Jättegott fika men i mängder!! Nåja, vi ska fira lite mer sen också på fredag. Utgång och styling, ska bli kul :)

Idag är jag sjuk, så ska lydigt dricka upp mitt te nu och äta mina vitaminer.

Puss!


grisar..Grisar..GRISAR!

Vi har börjat med grisarna nu på skolan. Helt mör i kroppen! Igår var jag på skolan från 09-22.30 . slocknade som en iten gnu när jag väl kome hem.

Men idag var vi snabba så har hunnit vara hemma en hel halvtimme redan!

Nåja, imorn blir det porrgrisar. Kan ju åtminstone vara lite kul ;p


soff nu, puss!

Yey!

Idag har varit en hemskt produktiv dag! Grejjerna var klara i glaseringen. Min banan vart sjukt röd, men den var fin. Sen har jag hunnit glasera en massa mer som nu ligger i ugnen och puttrar och mitt mastodontprojekt går sakterligen mot sitt slut!

Nu är jag trött i af. Jag och baby ska snart gå till coop i af. Handla lite mjälk och sen hem och slöa. Behövs!

Imorn är vernisagen i alla fall. Bilderna kom idag och hänger nu uppe, Nice!

Puss o kram ses på stan!

Sara goes grande!

På torsdag har vi vernisage på skolan, kl 19. Mänskliga rättigheter. Mitt verk,  en bild på sara med tillhörande text, ska förstoras i storleken 200x160 cm. Därav rubriken, annars är hon liten och snärt! :)

Annars är det jättemkt i skolan just nu. KOmmer nog vara där dom flesat kvällar denna vecka. Sista dagarna keramik, eftersom jag dessutom kommer missa en vecka skulptur så måste jag jobba hårt nu!

Ikväll är det dock mys med baby som står på schemat, plättar chips och serier ;)

Puss!

Fest.

Igår var det fest hos sophie, grannen. Var ett gäng där som satt och surrade och spelade ölspel(jag drack vatten!!!!).
Allmänt trevligt. Sen så kom jenny på mig med att dricka vatten, så då drack jag inge mer vatten utan det blev vin istället. Och öl, och mintu.

Nåja, var relativt lugnt ändå. Gänget drog ju som ut. Då knallade jag ner för trappen och upptäckte att babys pokerkväll hade utvecklats till värsta festen. Mycket folk! Kul var det i af :)  Sista drog väl hem kring 2 nånting....

Sen idag så har jag jobbat med söta lilla Reine. Vi chillade och surrade en massa strunt, så dagen gick fort!

Well well, hamburgare och pommes snart, sen mys i soffan!

Orre.

Var hemma hos älsklings mor idag och åt orre. Det var sjuukt gott! smakade lite som kött fast det var fågel, gott i alla fall!
Sen till varmrätt åt vi en gryta på fläskfilé, det var också mumma men mest bara för att daniels mamma är så jävla grym på att laga mat.  SEn såg vi låt den rätte komma in. Den var ju inte så bra!!

Tidigare på dan var vi på kronan, med skolan. Jag skulle cykla dit men det var någon som var så jävla förvirrad i morse när jag väckte honom för att fråga vars cykelnyckeln var så sa han att jag hade fiskat upp dom, så jag hittade dem inte!. Tur att sandra har bilen!

För övrigt har jag haft en gryyyyyym migrän idag, gick och la mig en stund när dem höll på att laga maten. Carro ringde men daniel svara så ringde upp henne sen. det hon ville var att berätta ett skämt.

"Alla barnen gillade orientdressing förutom Jea, hon gillade Bea"(beanaise eller hur fan det nu stavas, vad vet jag. Jag har druckit vin.)

Men men, annarsgår det bra. Ska en sväng till sophie imorn. Hon har blivit min next door neighbor, eller hon bor ovanpå. Hon ska ha inflyttnings i alla fall. Ska dit en sväng!

Nåja, jobba imorn så, puss och godnatt!


jaaaaaaaaaaa

Fy satan vad bakis jag är...vi gick btw hem igår. i pumps och strumpbyxor. KALLT!

RSS 2.0