Gone baby gone...

Imorgon börjas det! Flygaer till sthlm på kvällen, och till miami på fredag! Lite less på mig själv dock, övervägande färg i min resväska är svart! skärpning jea.

Sarabilden är såld i af. underpris, men då är den såld i af. Nåja, mysa med älskling nu!

pusspuss

cofee...

Much needed.  Babyboy ligger och sussar fortfarande, han är sjuk så han hostade typ hela natten! Men ska väcka honom med en kopp snart, Har en del kvar att städa. I dag kommer mamma och pappa och hälsar på. Ska bli mysigt, har ju typ inte träffat dem sen jul!

Nåja, back to work!

Ngn som har en billig adidaströjja i vintage modell till mig?


puss!

Mys!

Idag har jag varit med granskär hela dan. Vaknade rätt tidigt och satt och slöa hemma ett tag. Skönt att för en gångs skull vara ledig! For in och mötte granskär vid 13, var runt på stan en del och fikade, sen for vi och simmade! skönt som fan men kommer nog ha väldigt mycket träningsvärk i ryggen imorn!

I veckan har det mest varit måleri på skolan, håller fortfarande på att bängla med bildförsäljningen, suck. men det blir nog bra till slut. Ska maila dem sen. Nästa vecka blir kul i af, avslut på måleriet, ska ha modell i valfri teknik. Ska bli kul!
Sen på torsdag den 12, mot natten fredag den 13e ska vi ha skräckfilmskväll! Se alla gamla klassiker och sova på skolan. Tur man har barnasinnet kvar! :P

Nåja, ska mysa ner mig med babay nu, han är sjuk och mysig. Sen ska jag försöka knopa ihop en coktailklänning till resan, börjar näsma sig nu!

Puss!


RSS 2.0