MochP.

Mor och far har varit här idag. Och jag har äntligen varit lite leeedig. Ska försöka ta mig i kragen och sy lite. Har rätt mkt projekt på g. Har beställt lite tyg från stoff och stil. HIttade preciiis vad jag sökte!

Annars idag så har vi varit och storhandlat. Så skönt när mamma och dem är här för då kan man åka biiil.
Sen så klippte jag mamma, det vart fint, klippte även min lugg. Det var dock inte lika fint :P

Nåja, planer för imorn då??

sy nu.

pussssssssss


Barnvakt.

Jobbat idag. Jobbar hela veckan, 45timmar. Men var rätt lugnt idag, dessutom så håller vi på att förbereda inför foldern. Har dekoreat om hela kampanjytan idag, rätt kul mot det vanliga lunket :)

For till Jessica direkt efter jobbet. Skulle bara hämta min nyckel, hon och sen Linda har ju varit kissevakt när vi var i kalix. Råkade dock bli kvar hos Jessica då dom behövde fara iväg så jag blev barvakt åt söta lilla Nova :)
Världens enklaste unge! Alltid jätteglad. Vi lekte och lagade middag  och käkade lite banan, mumma! Sen var det sovdags och just då kom mamma hem, så var en helt problemfri kväll. LIlltjejjen växer ju så sjukt mkt nu, hon förstår verkligen. Pratar inte så mkt ännu, men vissla kan hon ;)

          Babyboy och Nova.                                        




Och nu sitter jag och slöser på Troja. Ska väl krypa ner i ett bad snart och sen säng. Baby sover på bergnäset inatt. Well well, har ju mina små kissebarn i af.

Ja just det, skulle ju lägga in en bild på nya pjucksen. Bilden är lite dålig, var visst nån som satte sig på kameran...


                                            Pjucks.            Smågriarna.  

Puss!

Häina schläkki bordi Kalix!

Helgen har jag och baby spenderat i kalix. Sköööönt som FAN!


I torsdags for vi. Kring 13 tiden. Fiiiint väder, pappa kom och hämtade oss vid busstationen och hemma hos mor och far väntade Artos med fetaste utskällningen ;) sötvovve! Jag och baby tog en promenad med honom i det fina vädret! Jag och mamma var över till Lena också så att jag kunde sy ihop min gråa kjol. Men den gick sönder igen på lördan, haha, kankse dags att göra slittsen längre?


På fredan vaknade vi relativt tidigt, till finland och haparanda skulle vi. Var väl framme efter 10 och gick på ikea. Vi gick runt en hel del men hittade som inte ngt vi direkt ville ha. Bara småpryttlar och så hittade jag lite klänningstyg. Träffade i af på Daniel morfar och hans fru, så det var ju trevligt i af :)
Efter Ikea for vi på skokanonen, jag hittade helt fina pumps och ballerinaskor..Sjukt sköna båda två! Mamma fick mitt "påköpetpar". ska lägga ut nån bild sen. Baby köpte en MASSA öl också. gooott.

Väl hemma igen for grillade vi och for sen till Anne och Lasse och badade bastu. Vedeldad, skööönt!

På Lördan sov vi lite längre, jag gick på långpromme med Artos. En och en halv timme var vi ute i det fina vädret. Sååå skönt och sötvovven var jätteduktig! Sen han vi även med att köra lite skoter, har inte åkt på säkert 2-3 år, så kul! Efter det var det bara att hoppa i duschen och börja fixa sig innan 50års festen i orrbyn.

God mat år vi där. Förätten var heta räkor, med citron. Varmrätt bestod av älgstek och ripa, örtslungad potatis till och två jättegoda såser. Babys komentar: "ja du äter soppa." Mmmmmm.
Det var jättekul att träffa släkten, så många man aldrig typ ser. Och sötLisbeth( min faster och födelsedagsbarnet) är altid så kul att träffa. Hem for vi väl kring tolv,ett. Sebbe var skjutts och han var less. Men kankse lika bra för mitt huvud!

Och idag har jag jobbat. Tröööött som bara den, men det gick. Inte så många timmar. Och Linda skickade mess om att hennes kisse var sugen, skaffa bäbisar?

Nåja, ska mysa med baby nu :)


Soffafetto!

Idag har jag gjort absolut igenting. Har sovit länge, klev upp kring 12 och matade katterna. Satte mig vid datorn och slösurfade. La mig sen på soffan och läste tills jag gick och tog ett bad på typ en timma..Haha, så jävla risig!

Nåja, det kankse behövdes, min 11dars vecka är slut. Men hadde behövt städa, bigtime!

Ska göra det, snart. Ska bara lägga mig på soffan och läsa liiite till. Är ju typ snart klar med min serie. Har läst 18 böcker. Tor bara det finns 22, Robert Jordan är ju död. Men läste att nån vän skulle avsluta?? hoppas!


well well, soffa!

Oh well, the night at home all gone..

Sitter hos Jessica och smuttar ett glas vin. Vitt faktiskt, fast jag inte brukar gilla. Hadde ju egentligen tänkt spendera kvällen med min bok och tvättmaskinen, men ett samtal kan ändra mkt!

Nja, blir nog ändå Ingen utgång tror jag.

Hörs!

Sooooova.

I ett år typ ;) Blev ju inte att vara ledig ändå. Så jobbade idag, och imorn. Och i helgen.

Well well. Hade tänkt sy en hel del i veckan. Bland annat  behöver jag reparera min gråa kjol som sprack i helgen. Inte dansa som en galning!

Nu städa. Jessica kommer förbi och tänkte att hon kankse inte ska behöva gräva sig fram genom lägenheten. SEN soffan!!

puss!

Oh boy.

Skrev värsta långa inlägget om att jag satt och lyssna på Miss Lii låten och boy. Och att jag satt och hjälpte Heidi med idéer till en fotoutställning med mitt enormt tränade "mediatänk", livscoach nästa liksom.

Skrev även att jag jobbar jättemkt denna vecka, 10 dar i rad. Tungt men gött sen. Skrev även att jag hann med att träna idag.

Sen skicka Heidi en länk om fotoutställningen och allt försvann. :P

Så nu lyssnar jag inte på Miss Lii längre utan coldplay, fix you. Och Baby har kommit hem,myyyys.

Men Oh boy får vara med ändå bara för att den är så bra ;)

Oh boy
You make me feel like
oh boy
You make me feel like
No boy
can make me feel like you
I really really want you

oh boy
You make me feel like
oh boy
You really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really want to..

Nåja, ska surra lite mer med Heidi och sen byta kattsand i lådan. Shanti är könsmogen, så hon pissar typ syra. Det luktar i af så, och idag så har hon varit och lekt i mitt ljusfat och spillt ut lite mer av min precious saharasand. Tappat bort lite fler av mina snäckor från Island. kill that cat!

Slö förmiddag.

Börjar jobba först kl 14. Ambitiös som jag är tänkte jag fara och träna först. Men efter en hel del övevägande i sängen bestämmde jag mig för att sova liiiite till ;) Tränar efter jobbet istället. Och imorn är jag leedig, skönt. Men vet dock inte alls vad jag ska göra. Pank som en liten råtta är jag ju...Kanske hälsa på Linda?

Anyways, ska krypa ner hos baby en stund. Han är lite sjuk och ligger och myser under täcket och ser på så ska det låta. Han är vaaaarm och mysig ;)

Städa städa varje fredag....

Eller torsdag. Dagen började med att Jessica, Nova och patrik var förbi och käka frukost med oss. Nova var sitt vanliga bedårande lilla jag och satt i mitt knä och gluffsa i sig ett glas yoghurt och macka med makrill på. Sen smeta/bankade hon in maten över halva bordet. Men gott var det tydligen för hon gapskratta och smackade hela tiden!

Sen så har hemtexbrudarna varit här idag, personalmöte och middag tillagad av min alldeles egna nakna kock ;)

Men innan det var vi ju tvungen att röjja våran äckliga lägenhet. Katterna fäller vinterpälsen så det är fan hår ÖVERALLT! Nåja, bra blev det i af. Vi hann tom in till stan och köpa en skitsnygg tavla att ha ovanför soffan!

Summa sumarum, maten vart jättebra och vi hann med en massa babbel fast det var persmöte. kul!
Och jag fick helt fina ljuslyktor av Reneé, söt!

Nu ska jag gå till soffan och klia min lilla hund=daniel :P

träna imorn. Puss!

RSS 2.0