Hå..hå..hå..hå..hå..hå..hockeyfrilla!

Hockeykväll igår då. Och jag var hemma denna gång! Men blev trevligt ändå, jag Linda och sophie satt/låg mest i sängen hela kvällen och surrade och drack vin :)
Annars så har jag mest bara jobbat heeela tiden på senaste. Folk har semester på jobbet så känns som att jag inte gör annat än jobbar nu! Hinner inte ens träna, och det lovade jag ju mig själv att jag skulle hinna minst en gång i veckan! Nåja, på tisdag hade jag tänkt träna i af, min enda lediga dag..då kan dem inte tvinga mig att jobba ;)
Torsdag-fredag var sytrarna dessutom här en snabbis. Dom skulle vidare uppåt i landet så dom sov över här och så han vi en snabb vända på stan och lunch innan dem drog! Mysigt värre, saknar verkligen en vardag med mina systrar!
nåja, dusch nu, jobba snart!
puss.

Snart så!

Hade tänkt vara duktig och lägga upp lite bilder på sovrummet nu när det är klart. MEN, för att göra det så krävs det en hel del meck med min kamera/kameror. Den ena tar värdelösa bilder. Den andra tar helt ok bilder men är helt omöjlig att koppla samman med datorn så att man kan använda dem. Kameran och datorn är som vatten och olja, det står ngt om att spänningen blir för hög!(?)
Nåja, vi ääär ju inte riktigt helt färdiga heller. Sänggaveln ligger just nu här på golvet och väntar på att limmet ska torka innan vi klär den. Ramar ska köpas, knoppar ska anlända från stlm osv... Så kan ju skylla på det, vi är ju faktiskt inte färdiga ännu :P

På tapeten.

Har haft en riktigt skön och slö söndag. Vi sov tills vi vaknade, låg kvar i sängen länge och bara mös. Sen råkade vi brumma iväg till frasses och köpte hem skrovmål ;)
De har ju 2 till priset av 1 om du kör drivein!
Igår körde jag och Emmson True blood maraton hemma os henne, lite rödvin och godis till det! Och idag,snart, när den värsta matkoman lagt sig, så ska vi tapetsera om sovrummet! Vi har insetatt vi inte kommer att ha rå att flytta på ett tag, då kan man ju göra det så mysigt som möjligt här. Göra det bäst av situationen liksom.
Nåja, dags att återgå. Hörs!

RSS 2.0